Back to top

Càndid Ballart i Sergi Aragonès, convocats per l'Europeu

Els dos jugadors del Reus Deportiu Virginias han estat seleccionats per disputar el campionat d'Europa que es jugarà aquest estiu (17 al 22 de juliol).

Falten poc més de dos mesos per l'Europeu, i la selecció estatal dirigida per Guillem Cabestany ja ha fet pública la llista de convocats. Onze jugadors entre els quals hi ha dos representants del Reus Deportiu Virginias: Càndid Ballart i Sergi Aragonès. L'anunci s'ha fet aquest mateix dimarts, en una hora poc habitual (22:00 h), i com acostuma a passar en aquestes situacions, la llista ha aixecat polseguera. 

Noms com el de Marc Julià no formaran part del combinat, i tampoc altres jugadors com l'ex del Reus Àlex Rodríguez, el porter del Porto Xavi Malián, el culer Ignacio Alabart o l'asturià de l'Sporting Toni Pérez. De fet, aquest mateix dimarts Portugal també ha publicat la preselecció, amb baixes com Ângelo Girão de l'Sporting o Diogo Rafael del Benfica.

Tal com va anunciar el mitjà portuguès HoqueiPT, tot apunta que l'Europeu es disputarà a Sant Sadurní d'Anoia (del 17 al 22 de juliol)

La convocatòria de Guillem Cabestany

  • Porters: Carles Grau (Barça), Càndid Ballart (Reus).
  • Jugadors: Xavi Barroso i Roc Pujadas (Porto), Pau Bargalló i Marc Grau (Barça), Sergi Aragonès (Reus), Ferran Font (Sporting), Nil Roca (Benfica), César Carballeira (Liceo), Martí Casas (Calafell).

Paraules clau:

Notícies relacionades