Espanya supera Itàlia a l'Europeu i jugarà els quarts contra Alemanya

El conjunt dirigit per Guillem Cabestany ha superat per 4 a 7 a la selecció italiana i es classifica com a segona de grup. Als quarts de final s'enfrontarà a la selecció d'Alemanya aquest mateix dijous.

Important victòria de la selecció Espanyola a l'Europeu d'Hoquei Patins que s'està disputant a Sant Sadurní d'Anoia. Un partit que ha començat amb un gol matiner, en el minut 3 de partit: Checco Compagno ha desviat un tir llunyà per inaugurar el marcador. Els següents minuts han estat molt disputats per part de tots dos conjunts, però ha estat la selecció espanyola qui ha aconseguit igualar el marcador amb un bon gol de Nil Roca després d'una gran assistència de Pau Bargalló per darrere de la porteria.

Set segons després, la selecció ha anotat l'1-2: César Carballeira ha transformat amb molta potència un penal, i poc després, ha arribat el tercer d'Espanya amb una gran recuperació de Roc Pujades que Marc Julià ha resolt amb un gran u contra u davant el porter. A dos minuts pel descans, Marc Grau ha anotat el quart per al combinat espanyol gràcies a una nova gran assistència de Bargalló.

La segona meitat ha començat amb diverses ocasions per tots dos conjunts, però ha estat l'equip entrenat per Alessandro Bertolucci qui ha retallat distàncies amb un gol de Cinquini. Pràcticament en la següent jugada, Sergi Aragonès ha ampliat de nou distàncies, anotant el 2-5, després d'una magnífica jugada personal. A deu minuts pel final Marc Grau ha anotat el seu segon gol de la nit després d'una rematada al segon pal a passada d'Aragonès per posar el 2-6 al marcador.

Malagoli ha transformat un penal per a retallar distàncies per Itàlia, però, una altra vegada, gairebé en la següent jugada, el jugador del Reus, Sergi Aragonès, ha perforat la porteria italiana amb un potent xut des de lluny. Giulio Cocco ha situat el definitiu 4-7 a un minut pel final des del punt de la falta directa.

Amb aquest resultat, Espanya passa com a segona de grup als quarts de final, on s'enfrontarà aquest dijous al vespre amb la selecció d'Alemanya.