Espanya i Portugal empaten a tres a l'Europeu d'hoquei patins

1.500 persones han omplert l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia per gaudir del que molts consideren una final anticipada d'aquest Europeu d'hoquei patins.

L'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia s'ha omplert fins a la bandera per gaudir del que molts consideren una final anticipada d'aquest europeu d'hoquei patins, en un matx que ha acabat amb l'empat a tres al marcador. Portugal ha estat la primera a colpejar. El jugador del Barça Joao Rodrigues ha obert l'electrònic per als lusitans en el minut 3.

En el minut 13, Telmo Pinto ha vist la blava, però Marc Julià no ha pogut aprofitar la directa ni la selecció la superioritat. A partir d'aquest moment, Portugal ha buscat aguantar la bola per a arribar al descans amb avantatge, però a dos minuts per al final de la primera meitat, el jugador del Reus Martí Casas ha marcat el seu primer gol del campionat aprofitant un rebuig dins l'àrea i igualar el matx.

A la represa, Espanya ha tingut diverses ocasions per a avançar-se, però de nou ha estat Portugal la que s'ha posat per davant amb un gol de Rafa Costa en el minut 35. En la següent jugada, el capità d'Espanya Pau Bargalló ha tornat a empatar la trobada transformant magistralment una falta directa.

Espanya podria haver-se avançat en un penal llançat per César Carballeira, però no ha estat fins al minut 38 que els de Guillem Cabestany s'han avançat en l'electrònic gràcies a un tir llunyà de Nil Roca. No obstant això, en l'últim minut, el roig-i-negre Sergi Aragonès ha vist una targeta blava molt protestada pel públic de l'Ateneu i Gonçalo Alves ha posat el 3-3 final des de la bola aturada.

Espanya disputarà aquest dimecres un nou partit de la fase de grups. Serà davant d'Itàlia, qui aquest dimarts ha superat a França.