Back to top

Espectacles ''made in Cambrils''

Després d'un any de no fer-se, a causa dels atemptats de Barcelona i Cambrils, en un primer moment, i pel mal temps, en una segona ocasió, la XVIIa edició de la Nit d'Artistes de Cambrils s'ha celebrat amb més ganes que mai.
músics de cambrils

Jocs de màgia, humor, música, dansa... Petits espectacles d'estils diferents que tenen un denominador comú: els artistes són de Cambrils o de la vora. Alguns repeteixen any rere any, d'altres hi actuen per primera vegada, però tots destaquen el bon ambient de la Nit d'Artistes i les ganes de mostrar el que saben fer davant un públic nombrós. Un dels mags que hi participa, Santos Arzam, diu que "vull participar perquè és una mica de promoció, i també visc aquí al poble, o sigui que és una forma més de contribuir a fer actes al poble". La maga Melanie Cacho afegeix que "és un ambient súper familiar, i a més hi ha molt bon rotllo amb tota la gent que ho organitza i la gent que actua". Un dels músics, Pau Fargas, explica que "és un lloc on els grups es poden promocionar, hi ha molta varietat d'espectacles, hi ha molt bon ambient...".

La nit es divideix en tres blocs, i entre els petits espectacles hi actua la banda de la gamba, una formació que es crea per a l'ocasió.

Entre el públic hi ha moltes ganes de passar-s'ho bé, de veure els números que els han preparat els artistes locals, i de descobrir nous talents. Tal com diu el cambrilenc Francesc Garriga, que es troba entre el públic, "serà un èxit segur, perquè els artistes són bons, són de casa i només per ser de casa són bons".

Són tres hores llargues d'espectacle que, de ben segur, deixen un bon regust de boca a tots els assistents.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades