Back to top

Un establiment de Reus, reconegut com la pastisseria amb més valor històric de Catalunya

 La Fava de Cacau és un guardó que s'atorga a les 50 millors pastisseries de Catalunya

La Confiteria Padreny és, per quart any consecutiu, un dels establiments escollits per La Fava d’Or de Cacau, que destaca en la menció el seu valor històric com a pastisseria. La seva manera de fer s'ha mantingut intacte des de l’any 1815 amb l’ús de matèries primeres d'alta qualitat i elaborant-les amb mètodes tradicionals i artesanals.

La combinació de tradició i innovació per a l'elaboració de productes ha portat a la Confiteria Padreny a ser considerada un referent al país.  

La Fava de Cacau és un guardó que s'atorga a les 50 millors pastisseries de Catalunya a la Mostra Internacional de Pastisseria que organitza l'Ajuntament de Sant Vicenç i els Horts, que ha tingut lloc aquest dissabte, 21 de gener. Un guardó que té com a objectiu fer valer l'activitat professional del sector pastisser entre el públic general. A més, els guardons reconeixen els millors establiments de Catalunya a través d'un procés de selecció realitzat per professionals del sector.

El jurat de la Fava de Cacau està format per referents del món pastisser com professorat de pastisseria, periodistes de gastronomia i pastissers que no disposen de pastisseria en propietat.

Des de la Confiteria Padreny celebren que, un cop més, hagin estat guardonats i situats al mapa com a una de les millors pastisseries de Catalunya. “És una recompensa als anys de feina ben feta, de rigor professional i d'amor per un ofici mil·lenari que s'elabora amb tots els sentits”, afirma la propietària de la Confiteria, Glòria Vicheto.  

Paraules clau:

Notícies relacionades