Back to top

Èxit de la primera edició del #Castellgos de Castellvell del Camp

La caminada solidària tenia com a objectiu conscienciar la població sobre la importància de l'adopció

El passat dissabte 2 d'abril es va celebrar a Castellvell del Camp la primera edició de #Castellgos, una caminada solidària organitzada per Icaria Cooperativa en el marc de les activitats de l'Ateneu Cultural de Castellvell. La sortida va resultar un èxit gràcies a la participació de prop de 80 persones i 40 gossos.

Promoure l'adopció

L'objectiu de la jornada, que va comptar amb la col·laboració de SOScanicat, Agronatura i l'Ajuntament de Castellvell del Camp, era conscienciar la població sobre la importància de l'adopció, que forma part dels eixos de treball d'aquestes entitats a favor de la cura de l'entorn.

La caminada va donar el tret de sortida, a les 09:45 h, des del parc de les Oliveres, el recorregut va anar fins a Pugets i va tornar a baixar al punt inicial. La durada va ser de més d'una hora i mitja. A continuació, a les 11:30 h, van tenir lloc les activitats programades pels dos agents col·laboradors. Agronatura va entregar un obsequi a totes les persones participants i va fer una aportació econòmica a l'associació SOScanicat.

D'altra banda, l'associació va fer una desfilada amb els gossos i gosses que tenen en adopció per trobar una família. L'activitat va acabar amb una xerrada d'un educador caní acompanyat d'una barra organitzada pels joves del col·lectiu Trencalòs. Els organitzadors de l'activitat s'han mostrat molt satisfets del resultat de la caminada i ja treballen per a una segona edició.

'Camina i neteja', el cap de setmana del 6-8 de maig

D'altra banda, coincidint amb la campanya 'Let's Clean Up Europe', Icaria Cooperativa i l'Ajuntament de Castellvell del Camp organitzen la tercera edició de l'itinerari 'Camina i neteja', que tindrà lloc el cap de setmana del 6-8 de maig. Cal recordar que en la jornada de neteja de l'any passat es van recollir prop de 300 quilos de brossa.

Paraules clau:

Notícies relacionades