Back to top

Falset viu un dels dies més calorosos de l'estiu

A la comarca del Priorat han vist superar els 41 graus de temperatura, és per això que des d'alguns municipis com Falset s'han establert mesures per suportar millor la calor.

Falset ha estat un dels municipis que aquest dijous ha viscut una altra onada de calor, amb temperatures que han superat els 41 graus en les hores centrals del dia. Una de les mesures que el consistori de la capital de Priorat ha pres per passar millor la calor ha estat obrir gratuïtament la piscina per a tothom, una proposta que ha tingut molt d'èxit, sobrepassant el doble d'usuaris d'un dia d'estiu normal.

A més, des de l'Ajuntament també es fan recomanacions a través de les xarxes socials per sobrepassar millor aquests dies calorós. Baixar les persianes on hi toca el sol, no sortir al carrer les hores centrals del dia i beure molta aigua són alguns dels consells bàsics per aquests dies.

Arran de l'elevat risc d'incendi que hi ha en aquesta zona produït per les altes temperatures i la sequera, també des de l'Ajuntament es va suspendre una caminada nocturna prevista per aquest dimecres i ha restringit l'accés a la zona de les ermites.

Aquest divendres el Priorat ja no està en alerta per calor extrema, tot i que algunes comarques de Barcelona i Girona encara estan en avís per perill moderat per temperatures altes.

Paraules clau:

Notícies relacionades