Back to top

Fomentar la participació dels joves a Reus amb el projecte Prototip[s]

Joves de 2n i 3r d'ESO plantejaran propostes sobre sostenibilitat, justícia social i feminisme. El millor projecte que surti del laboratori jove Prototip[s] s'implementarà a la ciutat

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Reus, a través del Casal de Joves La Palma, vol impulsar la participació dels joves a la ciutat de Reus. I, per aquest motiu, ha creat Prototip[s], un laboratori destinat als joves per connectar, construir i compartir nous projectes, una proposta que s'emmarca dins el Pla Local de Joventut de l'Ajuntament de Reus. 

Els destinataris són joves de 2n i 3r d'ESO que, durant el mes de novembre, respondran una enquesta per tal de conèixer quin repte genera més interès entre l'alumnat. Enguany la convocatòria dels projectes girarà al voltant d'"Això s'acaba. Sostenibilitat", per un costat. I, per l'altre, "Som com som, gènere i feminisme"

La següent fase consistirà en la formació de grups, amb la idea que es presenti un grup per classe d'entre totes les línies de 2n i 3r d'ESO de cada centre. Es faran treballs i formacions i, el dia 10 d'abril de 2024, a La Palma, es farà la Jornada Prototip[s]. De les 9:00 fins a les 14:00 h, es treballarà per connectar, conèixer-se, construir el projecte i compartir-lo i presentar-lo.

El millor projecte que surti del laboratori jove Prototip[s] s'implementarà a la ciutat de Reus, amb l'acompanyament de la regidoria de Joventut. La proposta és que Prototip[s] es faci cada curs escolar. 

Paraules clau:

Notícies relacionades