Back to top

Hola jove!, un projecte que dona la benvinguda a l'adolescència

Una Food Truck del Casal de Joves de la Palma de Reus recorrerà els instituts de la ciutat per apropar als alumnes les activitats que tenen a disposició

L'entrada a l'adolescència pot ser un moment complicat pels joves. És per aquest motiu que des del Casal de Joves de la Palma de Reus han creat el projecte Hola Jove!, dirigit a tots els nens i nenes de dotze anys. L'Equip de Joves de la Palma recorrerà, amb una Food Truck, tots els instituts públics i alguns de concertats de la ciutat per apropar als alumnes les activitats que tenen a disposició. Per donar a conèixer el projecte, s'han preparat diferents dinàmiques en què els nens i nenes hi han de participar repartits en tres grups.

Diferents serveis

Algunes activitats que es poden trobar al Casal de Joves són: Informació Juvenil, Treball i educació, Mobilitat internacional, Salut emocional, Punt jove d'atenció a les sexualitats, els Referents d'Igualtat, l'EPI Jove, els espais joves i els bucs d'assaig musical. La voluntat del projecte és que es pugui repetir cada any.

El Casal Jove acull a persones d'entre dotze a trenta anys, oferint diferents projectes per cada edat.

Paraules clau:

Notícies relacionades