Back to top

Freshly obre la seva primera botiga a Reus

Es tracta de la quarta inauguració que fa l'startup de cosmètica natural, després de l'obertura de les seves botigues a Barcelona, Madrid i València. La Freshly Store està ubicada al número 21 del Carrer Monterols.

Van començar amb la voluntat de fer un canvi en la cosmètica tradicional i des de llavors no han parat de créixer. Així va ser com va nèixer Freshly Cosmetics l'any 2016, una companyia de cosmètica natural, sostenible i vegana. I va ser precisament a Reus on van començar aquesta aventura. Aquest divendres inauguren una nova botiga a la ciutat que els ha vist créixer, concretament al número 21 del Carrer Monterols.

Amb una superfície total de 75 m² i un cost d'entre 100 i 200 mil euros, la Freshly Store de Reus donarà feina a entre 4 i 7 treballadors, depenent del volum de feina que tingui la botiga. Freshly compta amb més d'un milió de clients de tot el món i ve de facturar 45 milions d'euros durant el passat 2021.

Freshly obrirà un centre logístic a Gandesa a l'octubre

La nova botiga de l'empresa reusenca obrirà aquest divendres a les 6 de la tarda. A més a més, als voltants d'octubre, Freshly obrirà un centre logístic a Gandesa que ha costat uns 5 milions d'euros i que espera donar fins a 150 llocs de treball en els pròxims anys.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades