Back to top

Gestió Alimentària de Reus rep 1.370 kg d’aliments de bonÀrea i CaixaGuissona

Des del 16 de març fins al 15 de maig, 641 noves famílies han demanat suport alimentari i es beneficien de la Cistella Covid creada pel Pla de Xoc Alimentari que va posar en marxa l’Ajuntament de Reus a finals d’abril
donacio bonarea

El programa de Gestió Alimentària Responsable de Reus, liderat per la Regidoria de Benestar Social, ha rebut aquest dijous, 21 de maig una donació de bonÀrea i CaixaGuissona amb productes alimentaris i també cuinats procedents dels bufets-restaurants de bonÀrea, localitzats a Guissona, Jorba, Torrefarrera i Reus, que ara estan tancats.

Els 1.370 kg d’aliments donats s’inclouran en els lots d’aliments que reparteix la Xarxa de Distribució d’Aliments del programa, destinats a les famílies de la ciutat en situació de vulnerabilitat. bonÀrea és una empresa que promou la responsabilitat social i l’economia circular.

Col·laboracions i accions socials

A més, amb motiu de la situació d’emergència social i sanitària generada per la Covid-19 està portant a terme diverses col·laboracions i accions socials com donacions d’aliments, aportacions econòmiques a la investigació sanitària o suport a col·lectius especials.

A principis de març, les entitats socials que formen part de la Xarxa de Distribució d’Aliments atenien a 937 famílies i 2.864 persones. En concret, des del 16 de març fins al 15 de maig, 641 noves famílies han demanat suport alimentari i es beneficien de la Cistella Covid creada pel Pla de Xoc Alimentari que va posar en marxa l’Ajuntament de Reus a finals d’abril. Aquestes noves derivacions a la xarxa de distribució d'aliments motivades per l'emergència social i sanitària suposen un increment d’un 60% en dos mesos.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, fa una valoració molt positiva d'aquesta nova col·laboració i espera que hi puguin haver més donacions en un futur.

Es necessiten nous donants

A partir de la segona quinzena de març, ha augmentat la demanda d’aliments de forma ràpida i considerable. Per això, qualsevol empresa o organització que vulgui donar menjar es pot posar en contacte amb la Regidoria de Benestar Social a través del correu electrònic ssocials@reus.cat o del número de telèfon 977 010 034.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades