Golejada de la Fundació contra el Mirasol-Baco

Maneta de la Fundació a l'Estadi, on continuen invictes, per continuar a la part capdavantera de la Primera Catalana.

Triomf necessari per confirmar que la derrota de la setmana passada va ser una ensopegada. La Fundació Futbol Base Reus de Marc Mestres ha golejat còmodament el Mirasol-Baco, tretzè classificat de la Primera Catalana.

Al cap de set minuts de partit, Cristina Becerra ha avançat el conjunt roig-i-negre amb un gol de cap a la sortida d'un córner (1-0), i instants després, Marina Celma ha fet el segon amb una gran diana, el primer gol després de la lesió de llarga durada que va patir (2-0). Les ganes de gol locals no han disminuït al segon temps, i les ganxetes han sentenciat el duel amb tres gols més, obra de la juvenil Lucía Hidalgo (3-0), Carla Vázquez (4-0) i d'Ana León en pròpia porteria (5-0).

Tres punts, encara sense Irati Lazcano pel cop que va rebre el partit passat, per continuar com a segones de la Primera Catalana a dos punts del Levante las Planas B. Aquesta setmana, desplaçament a Barcelona per jugar contra el Women's Soccer School.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix