Punt final a la ratxa victoriosa de la Fundació

Les de Marc Mestres s'han vist superades per les seves immediates perseguidores, el Levante las Planas B (3-0), i cauen a la segona posició de la Primera Catalana.

Era el partit. Un triomf feia que la Fundació Futbol Base Reus tingués mig ascens a la butxaca, un empat ho deixava tot igual i una derrota les situaria a la segona posició de la classificació. El duel contra el Levante las Planas B ha començat malament: als primers minuts de joc, la pitxitxi reusenca Irati Lazcano s'ha emportat un cop de colze que l'ha obligat a passar per l'hospital (una acció que, sorprenentment, no ha estat sancionada ni amb una targeta groga).

Aquesta situació, lògicament, ha trastocat la moral ganxeta i el pla de partit plantejat per Marc Mestres. Per acabar-ho de rematar, al minut 26 Paula Domínguez ha avançat les visitants (1-0). A la represa les ganxetes ho han intentat, però les locals han sentenciat el partit amb dues dianes de Laura Casas (71') i Joanna Vega (79').

El Levante las Planas B és l'únic equip que ha pogut superar la Fundació enguany, un triomf que les situa com a noves líders de la categoria. Ara, l'equip de Marc Mestres és segon a dos punts de les de Sant Joan Despí. Encara queden onze partits de lliga, i les roigs-i-negres voldran recuperar-se d'aquesta ensopegada la setmana vinent a l'Estadi, rebent la visita del Mirasol-Baco Unión.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix