Back to top

Un Halloween diferent amb Canals i Munné

El celler Canals & Munné organitza una festa de Halloween per a tota la família els dies 29, 30 i 31 d'octubre

Canals & Munné organitza una festa de Halloween a Sant Sadurní d'Anoia, amb música, un menú especial a les caves antigues del celler, castanyes, panellets de pinyons... tot plegat, regat amb cava Canals Munné. Una visita terrorífica increïble i amb moltes sorpreses perquè es diverteixi tota la família.

Una festa plena d'emoció i terror amb una visita a la cava nova on s'oferirà a tots els visitants un tast de tres vins o caves amb la copa de regal i on descobriran la bruixa Amelia i el monstre que dorm a les caves. Un autèntic Halloween per recordar que constitueix una experiència única, per passar-ho de por i divertint-se al màxim.

Canals & Munné

Situat a Sant Sadurní d'Anoia, epicentre de la D.O. CAVA, el celler Canals & Munné representa una gran aposta per la distinció i l'excel·lència amb una gamma de caves i vins molt exclusiva hereva de l'esforç i el coneixement de quatre generacions. Els seus productes són perfectes per acompanyar qualsevol moment del dia, a qualsevol època de l'any.

Les llargues criances són la gran especialitat de la casa i tots els seus caves estan qualificats pel Consell Regulador com a reserva o gran reserva. A més, tots ells són de producció limitada i amb les ampolles numerades una a una.

La seva gamma de vins blancs, rosats i negres sota el nom de Prínceps, als quals cal afegir el licor dolç, el Marc de cava i les darreres novetats tretes al mercat entre les quals cal destacar el vermut artesà, el vinagre de cava i l'Ice Sweet White. Tots productes únics que, a través dels seus 107 anys d'història, s'han fet mereixedors de premis notables i importants tant a nivell nacional com internacional.

La marca també destaca pels seus caps de setmana enoturístics, unes excursions on el vi, el cava, la gastronomia i la cultura són els protagonistes i que són molt famosos per les seves calçotades, xatonades, caragolades i graellades, que tenen lloc a la Cava Vella, el gran centre de lleure de Canals & Munné.

Paraules clau:

Notícies relacionades