I per què no?

El Reus Deportiu s’aferra a l’eliminatòria i té la final a tocar (3-2).

Bon inici de partit pel Reus, que ha sortit des del primer moment a emportar-se el clàssic. Els roigs-i-negres, amb un recuperat Càndid Ballart a la porteria, han vist com s'ha avançat el Barça al minut deu. Ignacio Alabart ha aixecat i picat la bola després d'una gran jugada individual (0-1).

Quan faltaven vuit minuts pel descans, David Gelmà ha provocat una blava a Matías Pascual. Marc Julià ha executat la falta directa, però Sergio Fernández ha encertat les intencions de l'olotí. Amb la superioritat el Reus ha tingut opcions clares per fer l'empat, però els xuts de Gelmà i Aragonès han topat amb el porter visitant.

El tram final de la primera part ha estat de clar domini roig-i-negre, una superioritat que no s’ha pogut fer palès per les constants aturades de Fernández. El Reus ha tingut una segona directa i superioritat per empatar, però Marín ha topat amb el mur blaugrana.

Empata el Reus

Els de Jordi Garcia han continuat controlant el clàssic i, al minut 31, Diego Rojas ha aixecat i picat la bola davant de Fernández per fer l’empat i destapar la bogeria al Palau d’Esports (1-1).

En els millors moments reusencs, el Barça s’ha aguantat a través del seu porter, que s’ha erigit en una assegurança de vida culer. Entre Fernández i el pal han evitat que Sergi Aragonès marqués el segon. Qui també ha tancat la porteria amb pany i clau és Càndid Ballart, que ha evitat que les opcions blaugranes acabessin amb gol.

Quan faltaven sis minuts pel final, una canonada imparable de Checco Compagno ha superat la defensa del Barça i s’ha convertit en el segon gol del Reus, davant la passió desfermada d’una Bombonera plena a vessar (2-1).

Cap al cinquè partit

Compagno ha perdonat des de la directa, però amb el Barça jugant sense porter, l’italià ha sentenciat el duel amb el tercer (3-1). En l’última acció del partit, Alabart ha fet el segon culer (3-2).

El Palau de les millors cites ha acompanyat el Reus cap al cinquè partit. Dimarts a partir de les 20:15 h, el duel decisiu. I per què no?