Back to top

Impulsen un Drac inclusiu com a nou element festiu de Reus

El projecte ha estat ideat pels integrats de l'Associació Supera't i sortirà per primer cop durant la Festa Major de Misericòrdia

Fa ja dos anys que els integrants de l'Associació Supera't van començar el projecte del Drac inclusiu, un element que formarà part del bestiari festiu de la ciutat i que sortirà pels carrers per primer cop durant la Festa Major de Misericòrdia. Davant la poca accessibilitat que tenen les persones amb condició autista per portar elements del seguici, els infants i famílies de l'Associació van començar a forjar a poc a poc aquest nou element.

El Drac inclusiu permetrà que tothom el pugui portar i participar de la cultura popular reusenca, tant les persones de l'Associació com persones amb diversitat funcional, amb cadira de rodes o qualsevol altra persona. Un dels aspectes més important serà la regulació del volum de la música que acompanyi el Drac inclusiu, que també tirarà foc, però no cremarà ni petarà. 

El nou element tindrà un aspecte asiàtic, i inclourà el gel i el foc com a elements propis. Els membres de l'Associació Supera't estan molt emocionats per presentar el seu projecte i esperen que l'element tingui una bona rebuda per part de la ciutadania. 

Paraules clau:

Notícies relacionades