Back to top

Inscripcions obertes pel III Canicròs de Reus

El III Canicròs de Reus i la passejada solidària tindran lloc aquest pròxim dia 20 de novembre a la Urbanització Sant Joan de Reus

El pròxim 20 de novembre tindrà lloc el III Canicròs de Reus a la Urbanització Sant Joan. L’esdeveniment està organitzat pel club reusenc USK-Team, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus.

Tres modalitats

Les inscripcions ja estan obertes i, enguany, hi ha tres modalitats:

Cursa Canicròs: proposa enguany una variant del circuit, que farà un total de 7,2 quilòmetres i tornarà a passar per rieres i camins, trepitjant els termes municipals de Reus, Castellvell i Almoster. Aquesta cursa formarà part del Circuit Popular de Canicròs – CCPC. Costa 18 euros i està oberta a partir dels 16 anys. Inclou samarreta, bossa de corredor i entrepà, i les sortides seran per ordre d’inscripció.

La passejada solidària: serà de 5 quilòmetres i està dirigida tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les persones que la vulguin fer soles, acompanyant i donant suport a aquest acte solidari. És gratuïta, però cal inscripció per preveure la participació i adquirir la samarreta (10 euros).

Canicròs infantil, obert a infants dels 3 als 15 anys. Està pensat per infants i joves de fins a 15 anys acompanyats d’un adult, que recorreran un circuit d’entre 300 i 1.000 metres. No es tracta d’una cursa competitiva, per a la qual cosa, hi haurà premis per a tothom en finalitzar la carrera.

Inscripcions

El programa

El programa de la jornada és el següent:

  • 7:45 h - 8:45 h: Control veterinari i entrega de dorsals cursa canicròs
  • 8:45 h: Entrada zona esportiva i reunió informativa canicròs
  • 9:00 h: Sortida canicròs
  • 10:00 h: Sortida canicròs infantil
  • 10:30 h: Podis
  • 7:45 h - 10:30 h: Entrega dels dorsals de la passejada solidària
  • 11:00 h: Sortida passejada solidària

Paraules clau:

Notícies relacionades