Back to top

A Itàlia donen per fet el fitxatge de Compagno pel Forte

Fa unes setmanes els explicàvem des de Canal Reus que l'italià tenia ofertes del seu país d'origen, d'equips com el Bassano i el Forte dei Marmi.

El passat 18 de gener des de Canal Reus els explicàvem que enguany hi ha tres jugadors del Reus que poden acabar la seva aventura amb el club roig-i-negre: Martí Zapater, David Gelmà i Checco Compagno. I també els contàvem que l'italià té ofertes del seu país, d'equips potents com el Bassano i el Forte dei Marmi. 

Doncs bé, la premsa italiana ja dona per fet que el de Bassano del Grappa tornarà a casa el curs 23/24. El rotatiu "Il Cittadino di Lodi" afirma en la seva edició en paper que el Forte, equip dirigit per l'ex del Reus Roger Molina, "ha donat un cop damunt la taula per l'any vinent assegurant-se l'ex del Lodi i actual jugador del Reus Checco Compagno". 

D'aquesta manera, i sempre segons la informació amb la qual compta aquest mitjà i ara també la premsa italiana, Compagno posaria punt final a la seva aventura reusenca el pròxim mes de juny. El jugador va arribar al Reus l'estiu del 2021 amb un contracte de dues temporades més una d'opcional. L'italià és un jugador imprescindible per Jordi Garcia, un gran patinador i generador de joc ofensiu pels ganxets.

"Continua sent jugador del Reus"

Des del Reus Deportiu no desmenteixen el fort interès del Forte per Compagno, però destaquen que "continua sent jugador del Reus". De fet, Mònica Balsells el passat desembre i Jordi Garcia a principis d'any van parlar sobre el futur del 77 roig-i-negre al Cercle Central de Canal Reus. La presidenta explicava que "el Forte li ha posat difícil perquè faci la temporada opcional", mentre que el tècnic es mostrava "optimista" sobre el futur de Compagno.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Paraules clau:

Notícies relacionades