Back to top

Jordi Garcia: "Sergi Aragonès està cridat a ser important en el futur"

L'entrenador del Reus Deportiu Virginias Jordi Garcia considera que Aragonès és una gran incorporació.

El protagonista d'aquest passat dilluns va ser Sergi Aragonès, el flamant fitxatge de qualitat del Reus Deportiu Virginias. L'entrenador de l'equip, Jordi Garcia, ha passat pel Cercle Central, on ha valorat positivament la incorporació del defensa provinent del Benfica portuguès. Considera que "ja és un jugador important" en l'hoquei patins mundial, així i tot, assegura que "a Reus creixerà més del que ho ha fet en els darrers anys". 

Orgullós de l'equip

Garcia també ha valorat la primera volta del conjunt ganxet. Es mostra orgullós de la feina que ha fet l'equip, tenint en compte que exigir als jugadors joves que "a banda de créixer i de fer-ho bé, han de guanyar, és més complicat". Considera que han de ser "realistes i conseqüents amb el que diem", i que la gent que premia o critica l'equip, "ha de ser conseqüent amb la realitat de la situació".

El Reus encadena tres victòries consecutives a l'OK Lliga, una ratxa que el situa en una provisional quarta plaça de la competició domèstica. Aquest cap de setmana els de Jordi Garcia tornaran a jugar al Palau d'Esports, en el que serà el debut de Sergi Aragonès, contra l'Igualada.

Paraules clau:

Notícies relacionades