Back to top

Jornada sobre gestió de nous projectes al sector agroalimentari

L’acte comptarà amb la participació d’empreses del territori i d’àmbit nacional i internacional

El Hub Foodtech & Nutrition i la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial organitzen la "Jornada sobre gestió de nous projectes al sector agroalimentari", el dimarts, 17 d'octubre, de 9.15 h a 12.30 h, a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV.  L’acte compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i el suport de REDESSA i la Diputació de Tarragona.

Aquesta jornada sobre com es gestionen nous projectes del sector agroalimentari des de la innovació, el creixement i la inversió estarà moderada per Mario Sánchez, divulgador científic i tecnòleg alimentari.

L’acte comptarà amb la participació d’empreses del territori i d’àmbit nacional i internacional, com Borges International Group, Kellanova, Masergrup, Tranxforma Food Ivoro Ventures, Zyrcular Foods i Ametller Origen. Totes elles oferiran la seva perspectiva, experiència i eines en temàtiques com “Novetats tecnològiques en l’àmbit de l’alimentació del futur”, “Afrontar els reptes de l’alimentació del futur amb projectes des de la gran empresa”, “La innovació a les grans empreses”, “Eines models de la inversió agroalimentària” i “Com començar a innovar des de 0”.

En acabar, els participants i assistents podran resoldre dubtes i intercanviar experiències durant un cafè networking.

Hub Foodtech & Nutrition

Paraules clau:

Notícies relacionades