Back to top

La 7a edició del Festival Terrer Priorat obre les portes aquest dissabte

El Festival Terrer Priorat inaugurarà la seva setena edició aquest dissabte 19 d'agost, amb el concert de Refree al monumental espai de la Cartoixa d'Escaladei.

El Festival Terrer Priorat inaugura la seva setena edició aquest cap de setmana a la Cartoixa d'Escaladei. El programa d'enguany, comptarà amb diverses estrenes, com per exemple la del dissabte 19 d'agost, on l'artista Refree, un dels artistes i productors més consolidats a Catalunya, presentarà el seu darrer treball en primícia "El Espacio Entre", o l'estrena de l'últim disc de l'artista Eva Fernández.

L'objectiu del certamen és consolidar el festival com un segell i un referent de qualitat artística, i combinar les darreres tendències musicals, amb uns espais que habitualment no compten amb activitats culturals.

Totes les cites del festival aniran acompanyades de tastos de vi de més de 40 cellers del territori, de denominació d'origen Priorat i Monstant, i en alguns dels concerts, també es comptarà amb tastos gastronòmics. Complements, conjuntament amb els espais i la música, que fan del festival un gran atractiu per la població i que han fet que les edicions passades s'arribi al 90% d'ocupació de públic. 

Guillem Roma, Judit Neddermann, Eva Fernàndez, Paula Peso o Mayte Martín seràn alguns dels artistes que passaran pel certamen, i pel que fa als escenaris, estaran ubicats a Siurana, Ulldemolins, Gratallops o Els Guiamets, entre d'altres. El Festival s'allargarà durant tota la tardor, i dirà adeu el 2 de desembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades