Back to top

La Banda Simfònica de Reus torna als escenaris un any després

Després d'un any d'aturada per la pandèmia, la Banda Simfònica de Reus ha tornat a pujar a l'escenari, i ho ha fet al teatre Bartrina per commemorar el 13è aniversari de l'agrupació musical. El concert també ha estat l'estrena de la banda juvenil.

Concert de 'reestrena'

Concert especial el que ha fet aquest diumenge la Banda Simfònica de Reus al teatre Bartrina. Els músics han pujat a l'escenari després d'un any de no fer-ho a causa de la crisi sanitària. A més, l'actuació ha coincidit amb l'aniversari de la creació de la banda, que es va formar l'any 2008. Per tant, a més de commemorar el 13è aniversari de la formació, han tornat a actuar just un any després de l'últim concert.

Des de la banda asseguren que no ha estat fàcil preparar-se pel concert. Durant aquest darrer any han hagut d'aturar els assajos en diverses ocasions, i quan els han reprès, ha estat complicat perquè han hagut d'anar treballant durant un temps per grupets petits.

També ha estat l'estrena de la Banda Juvenil

El concert ha coincidit amb l'estrena oficial de la banda juvenil, que només havia fet alguna petita actuació durant les festes de Nadal del 2019, però encara no havia pujat mai en un escenari.

juvenil

Les dues bandes han ofert un repertori molt variat, passant per cançons de Nadal, passodobles, peces de pel•lícules o cançons de Queen.

Paraules clau:

Notícies relacionades