Back to top

La bola torna a rodar al Palau d'Esports

El Reus Deportiu Miró ha iniciat aquest dimecres 15 de juliol els entrenaments després de quatre mesos sense trepitjar la pista a causa del coronavirus.

La plantilla del Reus Deportiu Miró ja s'exercita sota les ordres de Jordi Garcia. La pretemporada ha arrencat a Can Reus enguany més aviat que mai després d'un any on la suspensió de les competicions a causa de la pandèmia de la COVID-19 ha obligat als roig-i-negres a renunciar fins a tres títols on seguien vius.

Ara, conservant part del bloc de l'any passat i amb la incorporació de dues cares noves com són Raül Marín i Felipe Castro, s'espera millorar els registres de la passada temporada en un curs que encara resta pendent de confirmació pel que fa al calendari.

La primera competició oficial programada, si la situació continua com fins ara, és la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins de l'any 2020 prevista del 17 al 20 de setembre a A Coruña.

Un any atípic on tampoc hi haurà play-off a l'OK Lliga, una decisió que ha estat rebuda com una galleda d'aigua freda al vestidor del carrer Gaudí. El motiu és facilitar el final de la competició regular en cas de rebrot i d'un possible nou confinament.

Paraules clau:

Notícies relacionades