La botifarra d'ou, el plat estrella del Mercat Central

Tret de sortida a les festes del Carnaval
Com ja és tradició reusenca aquest dijous al matí el Mercat Central s'ha omplert de botifarra d'ou. El motiu? Que sigui el dijous anterior al dimecres de cendra o més conegut popularment: el Dijous Gras. I és que, aquesta tradició és el tret de sortida a les festes de Carnaval d'arreu del país.
Pel Dijous Gras botifarra amb ou
A Reus, des de fa uns quants anys els paradistes del mercat ofereixen una degustació de la botifarra d'ou amb pa i vi negre a tothom que ho vulgui.
La Mega Pubilla també hi ha estat present
Les cues de gent han envoltat el centre del mercat durant una bona estona i mentrestant la Mega Pubilla ha amenitzat la jornada.
100 barres de pa i 40 kg de botifarra d'ou
Enguany s'han preparat llesques de pa amb botifarra d'ou amb un centenar de barres de pa i uns 40 quilos d'embotit. Un fet, que dóna a entendre que aquest plat és un dels preferits pels paladars reusencs.
Tal com diu la dita: 'Pel Dijous Gras, carn fins al nas'
Així doncs, el Mercat Central de la ciutat ha ajudat, un any més, als reusencs i a les reusenques a complir amb el que mana la dita: 'Pel Dijous Gras, carn fins al nas'.