Back to top

La botifarra d'ou, el plat estrella del Mercat Central

Avui és Dijous Gras i això és sinònim de botifarra d'ou. És per això que els paradistes del Mercat Central de Reus han tornat a oferir pa amb botifarra d'ou i vi negre a tothom.
Botifarra d'ou

Tret de sortida a les festes del Carnaval

Com ja és tradició reusenca aquest dijous al matí el Mercat Central s'ha omplert de botifarra d'ou. El motiu? Que sigui el dijous anterior al dimecres de cendra o més conegut popularment: el Dijous Gras. I és que, aquesta tradició  és el tret de sortida a les festes de Carnaval d'arreu del país.

Pel Dijous Gras botifarra amb ou

Botifarra d'ou

A Reus, des de fa uns quants anys els paradistes del mercat ofereixen una degustació de la botifarra d'ou amb pa i vi negre a tothom que ho vulgui.

canalreus a telegram

La Mega Pubilla també hi ha estat present

Les cues de gent han envoltat el centre del mercat durant una bona estona i mentrestant la Mega Pubilla ha amenitzat la jornada.

Mega Pubilla

100 barres de pa i 40 kg de botifarra d'ou

Enguany s'han preparat llesques de pa amb botifarra d'ou amb un centenar de barres de pa i uns 40 quilos d'embotit. Un fet, que dóna a entendre que aquest plat és un dels preferits pels paladars reusencs.

Tal com diu la dita: 'Pel Dijous Gras, carn fins al nas'

Així doncs, el Mercat Central de la ciutat ha ajudat, un any més, als reusencs i a les reusenques a complir amb el que mana la dita: 'Pel Dijous Gras, carn fins al nas'.

Botifarra d'ou

Paraules clau:

Notícies relacionades