Back to top

La campanya amb l'oli més excel·lent dels darrers 10 anys

La Cooperativa Agrícola de Riudoms ha celebrat la Festa de l'Oli per donar la benvinguda a aquest or líquid, coincidint amb els preus més alts mai vistos

Carn a la brasa, pa torrat i, sobretot, oli nou! Un esmorzar de qualitat per a celebrar la Festa de l'Oli de Riudoms. Una cita que cada inici de novembre vol donar la benvinguda a la campanya d'aquest or líquid i que, un any més, ha comptat amb el seu tradicional concurs d'allioli, un 'showcooking' i diverses actuacions al llarg del matí de diumenge. 

La campanya d'enguany es considera, per la Cooperativa Agrícola de Riudoms, una de les més fluixes dels darrers anys a causa de la sequera dels darrers mesos. Ara bé, sí que és la de més qualitat dels darrers 10 anys

Una de les qüestions més comentades també és el preu: la garrafa de 5 litres supera els 50 euros. Un preu que justifiquen per l'augment del cost de producció i també condicionat per aquesta falta d'aigua.

La Festa de l'Oli de Riudoms no només és una celebració que vincula la Cooperativa al poble, sinó que serveix per a fer promoció d'aquest producte i, alhora, que la ciutadania pugui aprofitar per carregar el rebost d'oli nou per tot l'any. 

Paraules clau:

Notícies relacionades