Back to top

La Casa Pairal de Gaudí ofereix una nova experiència immersiva

Un mapping immersiu, objectes inèdits i una museografia renovada són les principals novetats de la casa museu

La Casa Pairal de Gaudí es reformula amb l'eslògan "La força d'uns orígens" buscant una experiència immersiva. El museu ha redefinit l'experiència a través de nova museografia i un audiovisual mapping que mostraran de forma més propera la relació de Gaudí i Riudoms als visitants.

El mapping i l'eix cronològic: les novetats de la Casa Pairal

Un mapping immersiu, objectes inèdits i una museografia renovada són els canvis principals de la casa museu, que vincula la figura de Gaudí amb Riudoms. Es tracta d'una reformulació del fil conductor del museu i cada planta de la casa gira entorn d'un concepte o època d'Antoni Gaudí, des de la seva infantesa amb el taller de caldereria del seu pare, fins a la influència en l'arquitecte japonès Hiroya Tanaka

Casa Pairal Antoni Gaudí Riudoms

Aquest nou concepte es presenta amb el mapping immersiu que enceta la visita i presenta als visitants els orígens riudomencs de Gaudí. Altres novetats com l'eix cronològic i la col·lecció de dibuixos de Joan Matamala contextualitzen la vida de l'arquitecte amb relació al municipi del Baix Camp. Es tracta d'una reformulació del museu per plasmar la influència de Riudoms en l'arquitecte al llarg de la seva obra i apropar els visitants a una altra faceta de l'artista. 

Es podrà visitar la Casa Pairal de Gaudí cada diumenge fins al 19 de setembre

Segons l'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, aquesta renovació de la Casa Pairal de Gaudí s'emmarca amb "continuar amb la voluntat de promoció turística del nostre municipi basada en la figura d'Antoni Gaudí i, sobretot, en els seus orígens". Les visites es fan des del diumenge 11 de juliol fins al 19 de setembre amb tres visites diàries, a les 11, a les 12 i a la 13. Les reserves es poden fer a través de la pàgina web de l'ajuntament de Riudoms amb un cost de cinc euros.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades