Back to top

La CUP denuncia la duplicitat de càrrecs a l’Ajuntament de Reus

Retreuen les absències a diferents reunions i la impossibilitat de vot en l’àmbit municipal per formar part d’altres institucions públiques.

Aquest dimecres la Candidatura d’Unitat Popular de Reus ha denunciat a les seves xarxes socials que la duplicitat de càrrecs d’algunes regidores de l’Ajuntament de Reus “va en detriment dels interessos de la ciutat”. Concretament retreuen les absències a diferents reunions i la impossibilitat de vot en l’àmbit municipal per formar part d’altres institucions públiques.

Així doncs, la Candidatura d’Unitat Popular ha carregat contra la vice-alcaldessa, Noemí Llauradó (ERC), que també és presidenta de la Diputació de Tarragona; la regidora d’Habitatge, Economia i Coneixement, Teresa Pallarès (JxCat), que és Delegada del govern a la província de Tarragona i, la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella (JxCat), que ocupa el lloc de Directora General d’Autonomia Personal i Discapacitat a la Generalitat.

Les retribucions

retribucions reus
Imatge difosa per la CUP Reus

Els cupaires també han publicat en una infografia les retribucions que reben per aquests càrrecs: Uns 81.000 € bruts anuals en el cas de la Noemí Llauradó i més de 87.000 € bruts anuals pel que fa a les regidores Teresa Pallarès i Montserrat Vilella.

"Abandonen les seves responsabilitats"

En aquest sentit, la CUP considera que formar part d’aquests alts càrrecs a altres organismes fa que s’abandonin les responsabilitats a l’Ajuntament de Reus, “on la gent les va votar”, precisen. De fet, al fil de les piulades d’aquest matí han concretat els dies i reunions que aquestes regidores s’han absentat o no han pogut votar a causa de la duplicitat de càrrecs. Finalment, les anticapitalistes conclouen que “és un despropòsit i falta de respecte a la ciutadania” i han insinuat, tot recordant el Cas Innova que “també haurem d’investigar sobre incompatibilitats de càrrecs”.


 

Paraules clau:

Notícies relacionades