Back to top

La dansa, de les escoles al Teatre Bartrina

El Teatre Bartrina s'ha omplert aquest dimarts i ho farà també aquest dimecres d'alumnes i dansa. El projecte "Tots Dansen", impulsat amb la voluntat d'apropar aquest art i el moviment del propi cos a l'alumnat de secundària, posa el punt final amb les representacions de tot el que han après al llarg de diverses sessions.

Després de moltes setmanes de feina aquest dimarts per fi ha arribat el gran dia, mostrar davant la ciutadania reusenca tot el que han après al llarg de les 10 sessions que van donar el seu tret de sortida al gener. I és que aquest dissabte es commemora, com cada 29 d'abril, el Dia Internacional de la Dansa, i per promoure aquesta disciplina artística s'impulsen projectes com "Tots Dansen" amb la voluntat d'apropar el ball als estudiants de secundària.

Enguany, i per quart any consecutiu, Reus s'ha adherit a aquesta iniciativa, on més de 250 alumnes de 7 instituts de la ciutat hi han participat, enfrontant-se a un procés creatiu des de l'inici fins al final.

D'aquesta manera, els alumnes han introduït el llenguatge del moviment i la dansa contemporània durant hores lectives. Per alguns d'ells ha significat començat des de zero, perquè mai havien tingut relació amb la dansa.

Celebració

Les mostres finals continuaran aquest dimecres al Teatre Bartrina. Les coreografies s'inclouen sota el títol de 'Celebració. Els diumenges de la vida', amb l'objectiu de transmetre el concepte de 'celebrar' des de diferents visions.

Paraules clau:

Notícies relacionades