Back to top

La festa comença amb la Cercavila del Masclet

La Cercavila del Masclet dona el tret d'inici d'una nit plena de festa per la vigília de Misericòrdia. El Reggus, El Rosari de Torxes o la Revetlla Jove són algunes de les propostes que faran continuar la celebració fins a altres hores de la nit.
La festa comença amb la Cercavila del Masclet

Els membres del col·lectiu del Masclet estan enllestint els últims preparatius per la cercavila. Aquest s'ha convertit en un dels actes amb més participació la vigília de Misericòrdia on any rere any hi ha més presència familiar. Per aquesta edició s'han preparat 250 litres de Masclet que es repartiran a diferents bars del recorregut de la cercavila.

En aquesta edició, igual que per les Festes de Sant Pere d'aquest any, les botes que es repartiran a l'inici de la cercavila estaran buides. Aquesta decisió ve arran de la normativa aplicada on es prohibeix el subministrament gratuït d'alcohol a la via pública. El col·lectiu però ha fet un balanç positiu de la cercavila de Sant Pere i preveu que en aquesta edició també s'esgotaran les existències preparades per a l'ocasió malgrat que només es pugui adquirir pagant.

El preu per consumició de Masclet serà d'1€ i es podrà demanar als establiments col·laboradors com el Déu N'hi Do, l'Absenta, El Teïna, l'Esquitx i l'Entremolles. Des del col·lectiu han volgut ressaltar la importància de què els participants portin el seu got de festa major.

Paraules clau:

Notícies relacionades