Back to top

La Fira del Vi de Cambrils omple de gom a gom el Parc del Pescador

S'ha omplert amb un total de 35 expositors de totes les DO de la província de Tarragona, més de 20 restaurants i productors cambrilencs i milers de persones

Un any més el Parc del Pescador s'ha omplert d'expositors de totes les DO de la província de Tarragona i restaurants i productors cambrilencs per celebrar la 12a Fira del Vi i Gastronomia de Cambrils. De fet, en aquesta ocasió s'ha omplert de debò, perquè enguany l'esdeveniment ha ocupat aquest espai de punta a punta.

Es tracta d'una fira que no para de créixer i que cada any ofereix més varietat de vins i restaurants, i que, a més, enguany, aprofitant el pont d'octubre, s'està celebrant més dies que de costum. Unes novetats que els visitants veuen amb molt bons ulls.

S'espera acollir prop de 50.000 visitants

Tot i que encara no es pot fer un balanç de l'edició d'enguany, el consistori espera acollir prop de 50.000 visitants. Tot plegat, amb activitats variades per a totes les edats, des de musicals fins a racons artesanals, amb la voluntat de donar un impuls al producte de proximitat i km 0 i consolidar-se com una de les fires referents al territori.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades