Back to top

La Fira del Vi torna a Falset

Enguany arriba a la seva 28a edició, amb més de 60 cellers participants i activitats per a tots els membres de la família.

Al voltant dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant gira un esdeveniment que s'ha convertit en cita obligada per a aficionats i professionals del sector: La Fira del Vi de Falset, que se celebra del 28 d'abril a l'1 de maig.

Una ocasió per degustar aquests vins, però també per poder parlar amb els seus elaboradors i conèixer el treball artesà que conté cada ampolla, així com el seu entorn i origen. Enguany, se celebra la 28a mostra d'aquesta fira que compta amb més de 60 cellers participants i desenes d'activitats que van des de vermuts musicals, zones gastronòmiques i activitats per als més petits.

Consulta la programació

Una fira, on després de gairebé mig any de preparació s'espera que hi hagi gran afluència de visitants, assolint o superant les xifres de l'any passat, on es va servir en un cap de setmana vora a 42 MIL degustacions de vi i on es va superar tots els rècords d'assistència al llarg de 27 edicions.

Les entrades tant per la fira, com pels tasts a les bodegues que es duran a terme tot el mes de maig, ja estan disponibles al web de la Fira.

Paraules clau:

Notícies relacionades