Back to top

La gent gran també nota un relaxament de les mesures

Ja fa unes setmanes que alguns usuaris de residències poden sortir a passejar després d'un any sense poder fer-ho. Malgrat que només poden anar a passejar poca estona, els residents i els seus familiars agraeixen que les restriccions s'estiguin relaxant.

Un dels col·lectius que més ha patit les conseqüències de la pandèmia ha estat la gent gran, i en especial els usuaris de les residències d'ancians. La majoria han estat mesos sense sortir al carrer, com la Joana, usuària de la Residència Prim. Ara, un any després de l'inici de la pandèmia, ja pot sortir a passejar una hora i pot estar més a prop dels seus familiars.

A part de no poder sortir al carrer, els familiars tampoc podien entrar a la residència de visita al principi de la pandèmia, una restricció que es va relaxar a partir del mes de juny. Tot i això, el poc contacte entre usuaris i familiars, segons la Joana i el seu nebot polític, era i segueix sent insuficient.

senyora gran passejant pel carrer

La Joana, ara ja vacunada, té l'esperança que aviat pugui tornar a sortir de la residència i fer vida normal amb els seus familiars.

Paraules clau:

Notícies relacionades