Back to top

La Guàrdia Urbana aixeca 41 actes per incompliment del confinament

Són persones o comerços que han desobeït les ordres de les administracions. L'alcalde, Carles Pellicer, fa una crida a tothom perquè es quedi a casa i només surtin en aquells casos de necessitat que inclou el reial decret.
urbana

La Guàrdia Urbana de Reus ha aixecat 41 actes de denúncia a persones o establiments que no han tancato que han sortit al carrer sense cap mena de necessitat.

Així ho ha anunciat l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, després de la reunió del comitè d'emergència d'aquest dimecres. Per Pellicer, "les forces i cossos de seguretat tenen clar que han de fer complir l'ordre de confinament i ho estan fent". Per tot plegat, Pellicer demana a la gent que es quedi a casa. 

Reducció del servei d'autobusos

Segons ha explicat l'alcalde en una conferència de premsa telemàtica, Reus Mobilitat reduirà el trànsit d'autobusos a la ciutat a la meitat. A partir d'aquest dijous, es mantindran, només 2 dels 3 busos de la línia 10, 3 dels 4 busos de la línia 20 i un bus de la línia 30. Els diumenges, la reducció serà encara més important. 

Aquesta mesura se suma a la d'altres ciutats de Catalunya, entre elles Tarragona, que ja han pres iniciatives similars. 

Roda de premsa online de l'alcalde de Reus

 

Ajornada la preinscripció escolar

Entre d'altres coses, també ha quedat suspesa, de moment sense calendari, la preinscripció escolar que havia de començar el pròxim 23 de març. A més, es tanca la deixalleria municipal, per bé que continuaran fent-se amb total normalitat els serveis de recollida de les escombraries. Es reforçaran serveis socials i es tindrà en compte el romanent de tresoreria per abordar necessitats dels col·lectius més vulnerables. Una proposta de la CUP que el govern ha incorporat al paquet de mesures

De fet, l'alcalde Carles Pellicer ha volgut agraïr a la CUP i al PSC les propostes que els han fet arribar i el to conciliador de l'oposició. També ha volgut aplaudir la tasca dels treballadors més propers a l'alcaldia, els que treballen des de casa i especialment als professionals sanitaris. 

Primers controls policials a Reus i Cambrils

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades