Back to top

La Guàrdia Urbana de Reus posa a disposició una unitat mòbil d'atenció ciutadana

La voluntat és aproximar als ciutadans dels barris els serveis que s'ofereixen en una comissaria.

L'Ajuntament de Reus ha presentat aquest dimecres una comissaria mòbil de proximitat. Després de posar en marxa diverses oficines distribuïdes per la ciutat, un total de set fins al moment, ara el cos policial posa en marxa un vehicle que permetrà que els veïns puguin presentar denúncies, realitzar queixes o demanar informació sense haver-se de desplaçar. 

Segons el consistori, "la comissaria mòbil de proximitat vol facilitar l'apropament de la policia a la ciutadania i als barris, i arribar a totes les zones de la ciutat on l'Ajuntament no disposa d'un local adequat per obrir-ne una d'estable". Els horaris i la freqüència de la comissaria mòbil a cada barri o zona, dependrà de les característiques específiques de cada indret. Per norma general, es farà una planificació setmanal d’ubicació, tot i que és possible que aquesta planificació es vegi variada per les circumstàncies i el dia a dia.

La unitat mòbil se suma a les comissaries externes de proximitat que la Guàrdia Urbana té establertes en locals propis. Dues funcionen de dilluns a dissabte des de primera hora del matí i fins al vespre; les altres cinc són itinerants i es poden trobar cada tarda en un centre cívic.

Paraules clau:

Notícies relacionades