Back to top

La manifestació de l'1M mobilitza més de mig miler de persones

Els representants sindicals han posat el focus en la necessitat de millores laborals al sector dels serveis, i a la indústria química.

Més de mig miler de persones han sortit al carrer en aquest primer de maig, Dia del Treballador, per reivindicar una millora en els salaris, davant l'escalada inflacionista. Ha estat a la manifestació unitària d'aquest dilluns a Tarragona, on els representants sindicals han exigit millors condicions laborals, entre altres, per al sector dels serveis.

Una altra qüestió que s'ha posat sobre la taula en aquest 1 de maig ha estat dins l'àmbit de les químiques. Més enllà del fet que la taula de seguretat està paralitzada des de l'explosió d'IQOXE, els preocupa que no hi hagi un pla d'ocupació al territori, tenint en compte que ens trobem en temps de transició mediambiental

També, els representants sindicals han aprofitat la mobilització per exigir que es compleixi la llei d’Igualtat, i és que avui dia només un 20% de les companyies (amb més de 50 treballadors) disposen d’un pla d’Igualtat.

Paraules clau:

Notícies relacionades