Back to top

La Pastoreta duplica les vendes de la Loteria de Nadal

El 19.921 és el número més demanat, que coincideix amb el dia de l'inici de l'erupció del volcà de La Palma. També les terminacions amb 5 i 7 estan acabades.

Dos anys seguits ha tocat el premi gros de la Loteria de Nadal a Reus. I evidentment, com que a la tercera va la vençuda, molta gent ha incrementat la despesa amb vista aquest 22 de desembre. Segons l'administració de loteries de la Pastoreta de Reus, s'han duplicat les ventes. Tan el nombre de clients ha incrementat com els números que compren cada un d'ells. 

El més demanat és el 19.921, el número que coincideix amb el dia que va començar l'erupció del volcà a La Palma. De fet, tot el que acabi amb 21 està exhaurit, perquè l'any en curs agafa força darrerament pel que fa a les opcions dels clients. Per la resta, les terminacions en 5 i 7, dos clàssics, també estan exhaurides. 

Loteria La Pastoreta Reus

Dos anys i esperant el tercer

La Pastoreta i Indústries Teixidó, a Riudecols, van ser els centres de l'alegria desfermada a la ciutat el 2020. Però és que el 2019 ja hi va haver un altre centre d'alegria a la ciutat, el centre El Cachirulo, on també hi va tocar la loteria. Enguany són molts els que esperen que la fortuna torni a somriure. Al cap i a la fi, si es venen tants números, les oportunitats són més elevades... Una altra cosa és que el número que toqui sigui el nostre. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades