Back to top

La pena de mort, a debat a l'Institut Baix Camp

Amb el Gran Debat, el centre vol fomentar el treball en equip i la cooperació, la competència emprenedora, la recerca, l'ús de les noves tecnologies de la informació, la creativitat.

El passat 19, 20 i 21 de març, l'Institut Baix Camp ha celebrat la seva quarta edició del Gran Debat, un concurs d'oratòria on els alumnes de primer de Batxillerat i de primer de Grau Superior de Formació Professional s'han enfrontat per posar a prova les seves habilitats de debat. 

Durant la setmana s'han realitzat diverses fases eliminatòries, i aquest dijous s'ha disputat la gran final, amb diversos periodistes de mitjans de comunicació de la ciutat i també el president de la Fundació Reddis com a membres del jurat.

Durant el debat final, els alumnes d'higiene Bucodental s'han posicionat en contra de la pena de mort i els alumnes d'Assistència a la Direcció, defensaven aquesta mesura judicial. Finalment, i després d'una hora de debat, els alumnes d'higiene bucodental s'han proclamat campions d'aquesta quarta edició del Gran Debat.

Millorar les habilitats comunicatives 

Els concursos d'oratòria i els tornejos de debat que organitza l'INS Baix Camp des de fa quatre cursos tenen com a objectiu ser mitjans per aconseguir l'adquisició de les habilitats comunicatives davant del públic. El component competitiu motiva l'alumnat a entrenar amb una data límit i a esforçar-se per millorar.

Amb aquests esdeveniments es pretén fomentar el treball en equip i la cooperació, la competència emprenedora, la recerca, l'ús de les noves tecnologies de la informació, la creativitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades