Back to top

La Plataforma 'No al Sofre': "Els veïns de Montbrió no han estat a l'altura"

Des de la Plataforma 'No al Sofre a Montbrió' creuen que el poble no ha estat a l'altura per aturar el projecte del magatzem de sofre

La setmana passada l'empresa AFEPASA, Azufrera y Fertilizantes Pallarés SA, retirava la petició dels permisos per a instal·lar un magatzem de sofre a Montbrió del Camp. La decisió, que va agafar per sorpresa a tothom, va provocar molta alegria entre els veïns i veïnes del municipi, que des d'un principi havien estat en contra d'aquest projecte.

Tot i l'alegria, la plataforma veïnal, que es va crear per a plantar cara al projecte, ha volgut fer autocrítica de cara als convilatans. Remarquen que els ha costat molt trobar suport en el poble de Montbrió a l'hora d'unir forces i lluitar per a evitar que el sofre arribés a Montbrió.

Malgrat aquest mal sabor de boca, la Plataforma 'No al Sofre a Montbrió' ja va anunciar que, amb aquesta fita, la seva feina ha acabat. Tot i això, envien un missatge a la resta de pobles del territori perquè estiguin alerta perquè els projectes així poden arribar a qualsevol municipi en qualsevol moment.

Paraules clau:

Notícies relacionades