Back to top

Montbrió, expectant per l'arribada de la sofrera

AFEPASA, l'empresa afectada per l'incendi al polígon Constantí, té previst obrir un nou magatzem de sofre a Montbrió del Camp.

L'empresa afectada per l'incendi al polígon de Constantí, AFEPASA,  ha emès aquest dimarts un comunicat assegurant que els treballadors han reprès la seva activitat a les instal·lacions, un cop els bombers han donat per extingit el foc.

La companyia ha assegurat que treballen per recuperar la plena activitat com més aviat millor i ha agraït la feina dels cossos d'emergència i la de la seva plantilla. Alhora, han lamentat les molèsties ocasionades per aquest accident i han refermat el seu compromís per continuar treballant amb totes les mesures de seguretat i amb els protocols de prevenció existents. Tot i això, la Generalitat ha obert un expedient informatiu a l'empresa per esclarir les causes de l'incendi

Comunicat de l'Ajuntament de Montbrió

AFEPASA és l'empresa que té previst obrir un nou magatzem de sofre a Montbrió del Camp. Un anunci que va aixecar malestar entre alguns veïns del municipi i que després de l'incendi d'aquest dilluns ha provocat que l'Ajuntament de Montbrió hagi fet un comunicat en què asseguren la inquietud que provoca que fets com aquests es puguin produir al seu municipi i que seran més rigorosos amb els tràmits que es demanen.

Paraules clau:

Notícies relacionades