Back to top

La pluja obliga a suspendre la Nit del Foc, però respecta la Diada Castellera de Cambrils

El correfoc, la Baixada de Torxes i l'encesa s'han anul·lat a causa de la pluja i el concert posterior s'ha traslladat al Pavelló Municipal d'Esports. La Diada de diumenge s'ha celebrat amb completa normalitat

Les previsions de meteorologia adversa han obligat a suspendre, per precaució, la Nit del Foc, un dels actes més destacats de la Festa Major de Cambrils i que enguany arribava a la seva trentena edició. Segons l'organització, la decisió s'ha pres per "poder garantir la seguretat de les colles participants i del públic assistent".

La pluja també ha obligat a fer canvis d'ubicació en actes com el concert d'Ebri-knight, Sixtus i DJ Ceba, que s'havia de celebrar al parc del Pinaret i s'ha traslladat al Pavelló Municipal d'Esports. Això, però, no ha afectat la vetllada musical. El concert s'ha omplert de cambrilencs i gent de fora que no s'han volgut perdre la música i l'animació. Tot plegat ha convertit l'equipament esportiu en una gran festa.

La pluja no atura la Diada castellera

La pluja sí que ha respectat els actes de la festa de la Mare de Déu del Camí de diumenge. Especialment, la Diada Castellera celebrada a la plaça de la Vila, on s'hi han donat cita els Xiquets del Serrallo, els Xiquets de Reus i la colla local, els Xiquets de Cambrils.

Els cambrilencs han aprofitat la seva diada de festa major per estrenar els primers 2de6 i 5de6 de l'any, que han descarregat sense problemes. Els reusencs han apostat per abaixar el ritme, després de la caiguda patida la setmana passada a Igualada, i han completat el 5de7, el 2de7 i el 3de7, tots els castells amb canvis i estrenes a diversos pisos. Els Xiquets del Serrallo, per la seva banda, han completat el segon 5de7 del curs després d'un intent desmuntat, acompanyat del 4de7 amb el pilar, i el 3de7.

Paraules clau:

Notícies relacionades