Back to top

La Policia Local de Cambrils incorpora dotze agents interins

Amb aquests nous agents es volen incrementar els patrullatges durant la temporada turística. Es reforçarà la Unitat Motoritzada i Comunitària, la zona de costes i la zona del barri del Port.

Les dotze persones que s'han incorporat entre el 17 de juny i l'1 de juliol a la Policia Local de Cambrils, van ser seleccionades a través d'un concurs oposició que ha servit per crear una borsa d’agents interins. L'equip d'agents es dedica principalment a tasques com el servei de patrullatge a les zones de més afluència de persones i a donar suport en els serveis d’informació i control de compliment de les mesures de contenció de la Covid-19.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va destacar la necessitat d’aquests reforços per donar un bon servei davant l’increment de població i d’activitats del municipi durant els mesos d’estiu. El regidor de Protecció Ciutadana, Lluís Abella, va explicar que la incorporació dels agents interins ha permès recuperar la Unitat de Costes, que patrulla diàriament en bicicleta per les platges i passeigs marítims. A aquesta zona s'hi han destinat quatre dels dotze nous agents.

La incorporacions restants reforçaran la Unitat Motoritzada i Comunitària i la zona del barri del Port entre les sis de la tarda i la matinada.

Policia Cambrils

A les proves per formar part de la borsa d'interins de la Policia Local s'hi van presentar un total de 33 aspirants. Aquests van realitzar diferents proves sobre: coneixement del municipi, coneixements teòrics policials i  també proves físiques, que van superar 21 persones. La segona part de les proves, va consistir en un test psicotècnic i una entrevista.

A més, l’Ajuntament de Cambrils té previst convocar oposicions de funcionaris de carrera de la Policia Local per cobrir places vacants i ampliar la plantilla amb places de nova creació.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades