Back to top

La residència Masia Roig del Taller Baix Camp amplia les seves instal·lacions

S'amplia el centre de dia i es construeix un nou espai amb la funció de llar-residència destinada a la cura de les persones grans amb discapacitat intel·lectual

L'envelliment de les persones amb discapacitat intel·lectual ha estat el motiu per construir una ampliació del centre de dia i una nova llar-residència a la Masia Roig de Reus, vinculada a l'entitat Taller Baix Camp, dedicada al suport integral i de qualitat de les persones amb aquest tipus de discapacitat. Uns espais que acolliran dotze persones en aquesta situació i que permetran millorar l'eficiència de funcionament del servei en els professionals, l'equip tècnic i l'equip de cuidadors. 

Com seran aquests espais?

Tots dos espais es faran en el mateix recinte de la masia. L'ampliació del centre de dia comptarà amb tres aules més, que ajudaran a desmassificar els tres grups que tenen, i treballar amb grups més petits. La construcció d'un nou espai residencial, per a dotze persones, que s'afegeixen a les vint-i-quatre actuals, amb habitacions individuals i adaptada per l'ús de la cadira de rodes. Aquests espais estaran totalment adaptats a les noves totalment adaptades a les noves condicions vitals dels residents.

director

Terminis i finança

Amb la construcció d'aquesta nova llar-residència, la que actualment està en funcionament quedarà buida, però encara no se sap si es podran ampliar les places. Les obres, finançades amb el suport dels fons Next Generation, ja estan en marxa i està previst que finalitzin el primer trimestre del 2024.

Paraules clau:

Notícies relacionades