Back to top

La restauració espera que es retirin les limitacions per enllestir la remuntada

L'Associació d'Empresaris de la Hostaleria de Tarragona es mira l'estiu del 2022 com el punt de rellançament del sector.

Aquest estiu han tornat les terrasses a omplir-se i els restaurants han tornat a una certa normalitat, tenint en compte, encara les restriccions a interior i exterior que, en els darrers dies, s'han acabat de flexibilitzar. Ha estat un estiu singular, però en alguns casos es dona per superat, amb un setembre en el qual l'atur no ha notat la caiguda de l'activitat turística. Ara bé, encara queda molt camí per recórrer i la restauració es marca el 2022 com a fita clau per superar la situació de crisi generalitzada conseqüència de la COVID. 

De fet, el president de l'AEHT, Francesc Pintado, considera que "amb la retirada de les restriccions, un cop la vacunació acabi de consolidar-se, mirarem l'estiu amb uns altres ulls". El sector espera que s'acabin d'aixecar les restriccions amb vista el febrer i que es pugui consolidar tot plegat abans de l'estiu. 

Solidaritat amb l'oci nocturn

Aquest dimecres s'ha confirmat la reobertura a l'interior de bars i discoteques. Pintado assegurava aquest dimarts que "cal que se'ls doni una oportunitat per evitar les imatges que veiem aquests dies als carrers i que no agraden a ningú", fent al·lusió als botellots. Afegeix que la imatge és dantesca per una destinació turística com la Costa Daurada. 

Paraules clau:

Notícies relacionades