Back to top

La 'Reus viu el vi' es podria celebrar a la tardor

La Cambra de Comerç de Reus està treballant per oferir una nova edició el mes d'octubre. Continuen condicionats, però, a les mesures anticovid.

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha explicat que estan treballant per recuperar una de les fires insígnia de l'ens: la Reus viu el vi. Tot i que resten a l'espera de les condicions del PROCICAT, Just assegura que "volem fer una fira presencial, si és possible de cara a l'octubre". Aquestes declaracions les ha fet en el marc del programa La Cua de Palla de la Nova Ràdio de Reus.

A la vegada, Just ha defensat que també estan donant forma a una edició de tardor de la tradicional Ganxet Pintxo.

La Cambra celebra el seu 135è aniversari

La Cambra de Comerç de Reus celebra enguany els seus 135 anys de vida. Tot i la situació sanitària, l'ens vol posar en marxa un seguit d'activitats de celebració a partir del segon semestre. Entre elles, volen crear un nou punt de trobada: la Fira de la Farina. Aquesta buscarà fer valdre els productors del territori.

Plans per a la Llotja

D'altra banda, Jordi Just també ha reconegut que continuen treballant en el futur de la Llotja. Per tal d'avançar, Just reconeix que estan pendents d'aconseguir fons europeus del programa 'Next generation'.

Paraules clau:

Notícies relacionades