Back to top

La Generalitat se suma al consens per l'Estació Intermodal de Reus

L'alcalde de Reus i el president de la Cambra de Comerç aplaudeixen que el govern català es posicioni a favor de la connexió de l'aeroport amb l'alta velocitat.

L'Estació Intermodal que havia de construir-se al sud de l'Aeroport de Reus suma nous adeptes. Ara és la Generalitat qui se suma al consens territorial i també a l'aprovació al Senat d'una moció a principis de mes. Aquest dilluns s'ha celebrat a Barcelona una reunió amb representants d'arreu del país per abordar l'ampliació de l'Aeroport del Prat i el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, va assegurar que "la Generalitat no s'oposarà a l'ampliació del Prat" sempre que "es connectin els aeroports de Reus i Girona a l'alta velocitat". 

Aquest posicionament ha rebut immediatament l'aplaudiment de l'alcalde de Reus i també del president de la Cambra de Comerç de Reus. Carles Pellicer assegura a Canal Reus que "és imprescindible que els tres aeroports estiguin connectats amb alta velocitat i que les inversions que es facin a Barcelona, també es facin de forma proporcional a Reus". L'alcalde de Reus reitera, a més, que per convertir l'equipament en un referent "cal recuperar els vols i les connexions, així com les bases operatives" que s'han perdut durant la darrera dècada. 

Jordi Just, de la seva banda, en una entrevista a Canal Reus, ha elogiat la tasca de Pellicer negociant políticament l'assumpte i també el compromís dels polítics catalans,. Ara bé, admet que l'esperança els manté a l'expectativa. Cal no oblidar que aquesta infraestructura va arribar a estar licitada i que, amb els governs del Partit Popular, va quedar escurada en un calaix

Entrevista

Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades