Back to top

La Secretaria d'Estat de Turisme aposta per Mont-roig

El secretari ha visitat el municipi per repassar els diferents projectes que rebran finançament dels Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions del 2022.

La futura via verda sobre l’antic traçat del ferrocarril de la costa, al terme municipal de Mont-roig del Camp, ha rebut l’aval de la Secretaria d’Estat de Turisme. El secretari ha visitat el municipi aquest dilluns per repassar els diferents projectes que rebran finançament dels Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions del 2022. De fet, el pla de Mont-roig és una de les 28 propostes de tot l'estat que rebrà suport de la Secretaria de Turisme.

El projecte presentat per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp és de 3,9 milions d’euros i serà finançat a parts iguals per l’Ajuntament, el govern de l’Estat i la Generalitat. Aquest pla contempla la creació de l’Ecoteca, un centre de convencions per atraure congressos de petit format, la reurbanització de la Plaça Girona, la implantació d'un pàrquing cobert per a bicicletes o el pla director del centre històric de Mont-roig, entre altres accions.

L'objectiu d'aquests projectes és el d'allargar la temporada de turisme durant tot l'any i que aquest sigui més sostenible.

Paraules clau:

Notícies relacionades