Back to top

La Taula de Salut Mental torna després de la pandèmia

En el marc del Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra aquest diumenge, Reus ha acollit avui la primera Taula Institucional de Salut Mental del Camp de Tarragona des de l'inici de la pandèmia.

Aquest divendres s'ha reunit, per primer cop des de l'inici de la pandèmia, la Taula Institucional de Salut Mental del Camp de Tarragona, reprenent així les trobades anuals que es realitzaven des de 2013, quan es va constituir. L'última reunió institucional de la Taula va ser en 2019 a Tarragona.

Amb el lema "Retrobar-nos per la salut mental", representants de les diferents comissions de treball de la Taula de Salut Mental han exposat la situació en què es troben els diferents projectes engegats i les línies de futur a treballar, sempre des d'una perspectiva àmplia i centrada en la prevenció i en la promoció de la salut mental.

La Taula Institucional de Salut Mental del Camp de Tarragona està constituïda per 24 entitats i administracions del territori implicades en la lluita contra l'estigma que envolta les persones afectades per un problema de salut mental, i en la millora de la seva qualitat de vida. L'any 2018 la Taula va celebrar el seu cinquè aniversari en la trobada anual realitzada a Valls.

Aquest últim any i mig la pandèmia ha dificultat el funcionament habitual de la Taula de Salut Mental, estipulat a través de comissions de treball especialitzades per àmbits temàtics. Una activitat que ja s'ha començat a reprendre.

Paraules clau:

Notícies relacionades