Back to top

La temporada d'esquí arrenca amb èxit, tot i el confinament comarcal

Aquest dilluns, i després de diverses setmanes d'incertesa, finalment, s'ha donat el tret de sortida a la temporada d'esquí 2020-2021. Una notícia que ha estat ben rebuda per part dels usuaris que ja han duplicat el nombre de reserves.

Fa mesos que la desena d'estacions d'esquí catalanes es preparaven per obrir portes. Finalment, ho han fet aquest dilluns, 14 de desembre, amb un seguit de directrius, com ara que el forfet només es pot adquirir prèviament a través d'Internet o l'ús obligatori de la mascareta en els llocs comuns i respectar la distància a les cues.

En qualsevol cas, la notícia va arribar sense previ avís i va agafar per sorpresa a gran part del sector. "Nosaltres vam veure la notícia igual que tothom, a través dels mitjans de comunicació", assegura el responsable de màrqueting d'Esquiades.com, Nacho Vallina, qui afegeix que a partir d'aquí el nombre de reserves no han parat.  

Augmenten en un 200% el nombre de reserves

De fet, l'inici de la temporada d'esquí ha estat tan ben rebuda pels amants d'aquest esport que, en el cas d'Esquiades.com, han augmentat en un 200%.

Les estacions d'esquí d'Andorra obriran a partir del 3 de gener 

Per la seva banda, les estacions d'esquí d'Andorra i la resta d'Europa no obriran fins a principis de gener.

Paraules clau:

Notícies relacionades