Back to top

L'AEC Reus TT vol jugar els partits nacionals a Reus

L'equip de tennis taula ha ascendit a segona nacional però haurà de jugar els partits a Tarragona perquè el seu local no compleix els requisits per aquesta categoria. Malgrat estar contents d'haver trobat un espai adequat, critiquen la manca de suport per part de la regidoria d'Esports d'Ajuntament de Reus.

La secció de Tennis Taula de l'Associació Excursionista de Catalunya, l'AEC Reus, ha aconseguit ascendir a la categoria de 2a Nacional aquesta temporada. Una fita que han encarat amb molta il·lusió, tenint en compte que molts equips de la província accedeixen en aquesta categoria comprant la plaça i no per guanyar l'ascens en la competició catalana, com és el cas de l'AEC TT.

Els requisits per poder competir, però són més estrictes pel que fa a l'espai de joc. Aquest ha de tenir un mínim de m2, alçada adequada, vestidors, dutxes, així com un terra tècnic. Unes condicions que el local de l'AEC de Reus no compleix.

Luis García, delegat de la secció de Tennis Taula de l'AEC explica que van tenir una reunió amb el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus per intentar continuar jugant en aquesta categoria, però que aquest els va recomanar que "renunciessin a la plaça". De fet, des de l'equip han publicat un comunicat criticant la manca de suport per part del consistori.

L'equip, però no s'ha rendit i ha aconseguit llogar un espai per poder anar a jugar els partits a Tarragona. Malgrat estar agraïts a la Representació Territorial de Tennis Taula, que és qui els lloga l'espai, els jugadors no volen marxar de Reus. En aquest sentit, remarquen que 'el nom de l'equip és AEC Reus TT' i afegeixen 'som jugadors de Reus de tota la vida, és el nostre club i la nostra ciutat'.

Paraules clau:

Notícies relacionades