Back to top

L'Aeroport de Reus estrenarà nova connexió amb Londres i Manchester

La notícia s'ha conegut després de la reunió entre el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i EasyJet a Londres, durant la World Travel Market

L'Aeroport de Reus tornarà a comptar amb la companyia EasyJet entre la seva oferta, que a partir de l'abril de 2024 oferirà vols entre la capital del Baix Camp amb el Regne Unit. En concret, connectarà amb les rutes fins a Manchester i Londres Luton

Aquesta notícia s'ha conegut durant una de les reunions que ha mantingut el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb l'aerolínia britànica en la segona jornada de la World Travel Market, una de les fires professionals del sector turístic més importants del món.

Les dues noves rutes que oferirà Easyjet des de l'Aeroport de Reus tindran dos vols setmanals d'anada i tornada que operaran cada dimarts i dissabte i que ja es poden adquirir a través del seu web. Aquesta companyia ja va oferir connexions de Reus a Londres Luton durant els anys 2018, 2019 i també l'agost del 2020, però arran de la pandèmia va deixar d'operar i ara reprèn l'activitat i hi incorpora una nova ruta. 

A més, de les novetats anunciades aquest dimarts per EasyJet, hi ha dues empreses que també han anunciat més moviment a l'aeroport reusenc de cara a pròximes temporades. TUI ha assegurat aquest dilluns que augmentarà les operacions entre Reus i el Regne Unit, França i Alemanya. És el mateix cas que Jet2, que va augurar un creixement del 13% a l’Aeroport de Reus per al 2024 i una nova ruta a Liverpool a partir del maig del 2025 de la qual ja han posat els bitllets a la venda.

Paraules clau:

Notícies relacionades